Kriterier för att bli invald som medlem i YtskyddsAkademien:

 

 • Minst 20 års erfarenhet inom specifikt arbetsområde
 • Bevisat unika kunskaper genom att dokumenterat kunnat spara tid, pengar, energi och miljöpåverkan åt en mängd uppdragsgivare
 • En välrenommerad person inom sin bransch
 • Inga svårigheter med att arbeta över kunskapsgränserna för att på detta sätt kunna optimera ytskyddet

OM OSS

Swerea Kimab f.d Korrosionsinstitutet och RISE CBI Betonginstitutet har beräknat att förstörelsen av metall och betong kostar över 200 miljarder varje år och bevisligen finns det miljarder att spara genom att använda rätt produkter, på rätt plats och på rätt sätt i tid.

YtskyddsAkademien startades för att ge beställare, konsulter och entreprenörer bästa möjliga rådgivning för kunna öka hållbarheten och förbättra kapitalvården av utrustningar och konstruktioner i betong och metall.

Renovering, ytskydd samt förstärkning av metall och betong är ett av de mest komplexa arbetsområden som finns och för att hjälp till att öka livslängden på utrustningar och konstruktioner så har Ytskyddsakademien lyckats engagera över 100 kunniga personer som var och en har minst 20 års erfarenhet sitt arbetsområde vilket borgar för bästa möjliga rådgivning och support.

Kontakt

 • Adress

  c/o Arkipelagen Företagscenter, Stora Åvägen 21, 436 34 Askim

 • Telefon

  031-22 25 60

 • E-post

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Vision

YtskyddsAkademiens vision är att personer med spetskompetenser i samarbete kan åstadkomma bästa möjliga renovering, ytskydd och förstärkning av metall & betong.

Detta kommer att innebära ökad livslängd, bättre kapitalvård och minskad miljöpåverkan.


Powered by: Aveny Production